katana Demon Slayer

Inosuke, Tanjiro, Rengoku, Zenitsu, Sanemi, Yoriichi, Tomioka Giyu eller Kochou, med våra Demon Slayer-svärdreplikor, oavsett vilken din favoritkaraktär i Kimetsu No Yaiba är, finns det garanterat en Demon Slayer-katana som bara väntar på att du ska ge dig ut på demonjakt.

Show Filters

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Upptäck våra Demon Slayer-svärd

Våra Demon Slayer katanas, vassa eller inte, kommer att transportera dig in i dina karismatiska hjältars värld. Dekorera ditt sovrum eller vardagsrumsvägg med dessa exakt detaljerade reproduktioner. Fördjupa dig i anime-världen där Tanjiro och armén av slayers bekämpar demoner för att skydda mänskligheten med hjälp av sina Nichirin-svärd.

Om du är mer av den lugna typen kan du bemästra vattenandedräkten med Tanjiro Kamados svärd och dess svarta klinga. Om du å andra sidan lätt låter dig ryckas med, men behåller huvudet på skaft, då är Inosuke Hashibiras två sablar med tandade blad precis rätt för dig. Kochou Shinobu och hans katana med sitt blomformade hölje hjälper dig att kontrollera insektens andedräkt.

Kvaliteten och detaljerna i våra Demon Slayer Sabres

Kvalitetsdesignen på våra replika mangasvärd återspeglas inte bara i deras realism, som är trogen mot manga och anime, utan också i deras material. Metallbladen är tillverkade av 1045 stål, delvis för hand i traditionen med japanska smeder, med respekt för japansk kunskap. De är extremt flexibla och har en utmärkt skärkant.

En av de speciella egenskaperna hos katanas i Kimetsu No Yaiba manga är att de alla är unika. Bladets färg och form, skyddet och sayan (japanska för skida) är alla delar av anpassningen som måste återges med precision, och det är denna detaljnivå som finns på våra Demon Slayer-svärd.

Du hittar den distinkta formen på Inosuke Hashibiras tandade blad och Kokushibos katana av kött med sina grenar. Det flamformade fästet på den berömda Rengoku katana, eldpelaren och många andra i vår KatanaEmpire-butik.

Vi erbjuder också dessa samlarobjekt i en rad olika material, inklusive trä, vilket är perfekt för barn.

Katanas i Demon Slayer

I den fängslande världen i mangan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba använder demondödare speciella vapen som kallas Swords of the Sun eller Nichirin Sabres, som uttalas Nichirin Tō på japanska. Dessa unika klingor är smidda av ett sällsynt mineral som absorberar solljus, demonernas avgörande svaghet. Därför är det bara dessa klingor, eller vapen belagda med glycin-gift, som kan eliminera dessa övernaturliga varelser.

Dessa exceptionella svärd är smidda av scharlakansröd sand och nuggets, som finns på berg som ständigt badar i solljus. Varje klinga är unik och får en distinkt färg när den först hålls av sin ägare. Solens svarta klingor, som Tanjiros, är de mest kraftfulla. Tanjiro och hans följeslagare använder dem som sitt främsta vapen för att döda demoner.

Demon Slayer-svärd från den ikoniska mangan

Demon Slayer-mangan slog försäljningsrekord 2019, och anime som följde är också en rungande framgång. Följ Tanjiro och hans syster Nezukos äventyr i ett demonfyllt feodalt Japan där demonjägare och deras legendariska svärd kallade Sun Swords träder in på scenen.

Upptäck den unika, realistiska designen hos våra Kimetsu No Yaiba-svärd i vår butik och ge dig ut på jakt efter demoner, dekorera ditt hem eller gör din katana-hantering perfekt genom att skaffa en replika av din favoritkaraktärs Demon Slayer-katana.