Katana One Piece

Gå med i besättningen på stråhatten och leta efter Gold D. Rogers skatt med våra One Piece replika katanas i metall. Våra Anime Katanas är handsmidda av högkvalitativt stål för att hålla dig så länge som möjligt på dina äventyr.

Show Filters

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Hitta våra bästa Katana One Piece replikor

Med våra smeder erbjuder vi dig One Piece-svärdrepliker av utmärkt kvalitet och med respekt för förfädernas kunskap.

Vår samling innehåller katanas av Zoro från One Piece, den tidigare piratjägaren, liksom många andra karaktärer från anime, till exempel katana av Oden och kikoku katana av Trafalgar Law.

Upptäck vårt breda urval av One Piece katanas, både vassa och skärpbara. Dessa bör hanteras med stor försiktighet och bör inte lämnas i händerna på vem som helst.

Om du inte är bekant med den här typen av katana har vi några alternativ, dekorativa katanas i metall utan blad för att dekorera ditt hem.

För barn eller cosplayers, ta en titt på våra One Piece-svärd i plast.
Slutligen, om du utövar kampsporter som aikido eller kenjutsu, kommer en One Piece Katana i trä att vara perfekt för att komplettera din utrustning.

Katanas i One Piece-mangan

Vem känner idag inte till One Piece manga och anime där vi följer piratbesättningen organiserad kring Luffy, en livlig ung pojke som vill bli piratkung och hitta Gold D Rogers skatt, One Piece!

För att göra detta omger sig Monkey D. Luffy med ett helt team av olika talanger, inklusive den berömda svärdsmannen Roronoa Zoro.

Mangan är över 100 volymer lång och innehåller ett stort antal olika karaktärer och världar, inklusive pirater och samurajer. Resultatet är ett stort urval av katanas och svärd, alla mer eller mindre emblematiska.

De olika One Piece Katana-modellerna

I One Piece-universumet klassificeras de mest kraftfulla svärden, Meito, i tre typer:

Saijo Ô Wazamono, som är grupperade i 12 ”första rangens svärd”. De anses vara de mest kraftfulla i världen. Bland dessa finns Ace katana, Whitebeards Murakumogiri-spjut och Mihawks berömda Kokuto Yoru-svärd.
Ô Wazamono, de ”stora klingorna”, som det finns 21 stycken av. Dessa inkluderar Zoros tre svärd, Wadô Ichimonji, Shusui och Enma. Men också Luffys katana, Nidai Kitetsu.
Ryo Wazamono, som består av 50 ”blad av högsta kvalitet”. I verkligheten finns det nu 49 av dem, eftersom Zoros Yubashiri har förstörts. Ett av Zoros tre svärd, Sandai Kitetsu, finns också på denna lista.
Förbannade klingor: Detta är en separat klass som inkluderar sablar av alla Meito-klasser som är kända för att döda sin ägare. De mest emblematiska är Luffys Nidai Kitetsu och Zoros Sandai, som nämns ovan, samt Kikoku, Trafalgar Laws One Piece Katana. De flesta av dem smiddes av Kozuki Sukiyaki från Land of Wa.

Vem har en katana i One Piece?

Här är en lista över de mest kända Meito och deras ägare i One Piece :
Saijo Ô Wazamono:

Dracule Mihawk’s Yoru
Ace (D.rogers guld svärd)
Edward Newgate (äger Murakumogiri, som egentligen inte är ett svärd utan ett spjut)
Ô Wazamono :

Zoro med sina Wadô Ichimonji, Shusui och Enma
Nidai Kitetsu som användes av Luffy en gång
Kozuki Momonosuke med sin Ame No Habakiri de Oden.
Ryo Wazamono:

Tashigi med sin Yamaoroshi,
Shigure och Kashu
Zoro med sin Sandai Kitetsu och Yubashiri
Shiki med Oto (höger) och Kogashi (vänster) istället för ben
Shiliew med sin Raiu
Cavendish med sin Durandal (som är mer av ett svärd, foil)
Charlotte Amande med sin Shirauo
Charlotte Cracker med sin Bretzel
Konpira med sin Gion
De andra bladen :

Trafalgar Laws kikoku, som är en förbannad klinga
Brooks Soul Solid, ett käpp-svärd
Shanks Griffon
Fujitoras Shikomizue, en träkäpp som döljer ett svärd
För att inte tala om alla samurajer från landet Wa: Kinemon, Kikunojo, Kawamatsu och Denjiro Kyoshiro, vars sabelnamn och klass är okända, samt Odens sabel i One Piece.

Vad är Luffys katana?

Nidai Kitetsu är ett svärd som kort används av Luffy i One Piece anime / manga. Detta vapen har ett atypiskt utseende: dess hilt har ett slags kors med ändarna bredare än mitten, och bladet har unika vågmönster. Det är inte Luffy som äger svärdet.