#1 varumärke på Katanas | Fri frakt i Sverige

Frakt och Leverans

Indikativa Leveranstider

Eftersom våra produkter är handgjorda och skickas från olika länder, varierar leveranstiderna beroende på vilken produkt du köper. Nedan finner du beräknade frakttider:

  • Märkesvaror Katanas: 3-10 dagar (beroende på hantverkets svårighetsgrad).
  • Skräddarsydda Katanas: 5-15 dagar.

Leveranstid

Den generella leveranstiden är cirka 5-15 dagar.

Leverans innebär att den fysiska besittningen eller kontrollen av produkten överförs till konsumenten, varpå riskerna för produkterna övergår till kunden.

Viktig Information om Leverans

  • Leveransadress: Beställningar skickas till den adress som kunden anger. Katana Butik ansvarar inte för felaktiga adresser som kunden uppgett. Eventuella extra leveransavgifter som uppstår på grund av felaktig adress debiteras kunden.
  • Kontroll av leverans: Kunden är ansvarig för att omedelbart kontrollera att de mottagna produkterna är oskadade och stämmer överens med beställningen. Eventuella uppenbara skador eller brister måste rapporteras till transportören och bekräftas till Katana Butik inom fjorton dagar efter mottagandet genom att kontakta vår kundtjänst via e-post: info@katana-butik.se. Ange kundnummer och beställningsreferens i meddelandet.

Om kunden inte gör detta inom den angivna tiden, anses produkterna vara felfria och leveransen komplett.

Leveransbekräftelse och Tider

Leveranstiden anges vid beställningstillfället och i bekräftelsemeddelandet. För Sverige kan leveranstiden variera mellan 10 och 180 dagar, beroende på olika faktorer.

Anvisningar vid Försening

Om leveranstiderna inte följs, bör kunden kontakta Katana Butik för att få en rimlig förlängning av tidsfristen. Om leveransförseningar uppstår utan att bero på force majeure och Katana Butik inte kan uppfylla kraven inom den ytterligare perioden, har kunden rätt att annullera beställningen genom att kontakta kundtjänst. Vid annullering får kunden ersättning inom högst fjorton (14) dagar.

Återbetalningar

Beställningar som delvis eller helt betalats med en inköps-, kampanj- eller rabattkupong, eller genom utnyttjande av kampanjerbjudanden, återbetalas i tillämpliga fall i form av en ny kupong eller med hänsyn till det aktuella kampanjerbjudandet.

Fri leverans

Levereras kostnadsfritt under bästa möjliga förhållanden.

Avkastning

Returer är möjliga inom 14 dagar efter mottagandet av beställningen.

Kundservice

Support via email 6 dagar i veckan Svar inom 24 timmar

100% säker betalning

Alla dina data är krypterade, säkra och skyddade.