Katana Anime

Upptäck våra trogna reproduktioner av de bästa anime katana i premiummaterial, för skärning eller för att dekorera ditt sovrum eller vardagsrum med ett ikoniskt japanskt mangasvärd.

Om du är passionerad för anime och japansk manga, letar du förmodligen efter ett autentiskt mangasvärd i naturlig storlek från dina favorithjältars värld.

Zoros svärd från One Piece, Katana Demon Slayer, Bleach eller till och med Katana Naruto, det finns garanterat en anime katana som väntar på dig i vår katana butik.

Show Filters

Visar alla 13 resultat

Visar alla 13 resultat

Anime katanas och japansk manga

Manga, anime, TV-serier och filmkaraktärer som Sasuke, ninjan från Naruto, Ichigo Kurosaki, huvudpersonen i Bleach, den unge Tanjiro Kamado från Demon Slayer och Roronoa Zoro, svärdsmannen från One Piece är alla oskiljaktiga från det japanska svärd de bär.

Dessa litterära och filmiska verk, som produceras i den uppåtgående solens land, återspeglar japansk kultur och är influerade av samurajerna och det feodala Japan. Därför är det inte förvånande att man hittar samurajsvärd i manga. Anime katana är ett favoritvapen, eftersom det är synonymt med den styrka och disciplin som krävs av hjälten som bär det.

Utforska vårt urval av Anime Katanas

På KatanaEmpire vill vi dela vår passion för anime och katanas med dig genom att erbjuda blad tillverkade av kvalitetsmaterial som stål eller kol. Våra katanas är vackert avslutade, med handvävda handtag i läder eller siden.

Hitta dina japanska mangaikoner och deras mytomspunna svärd, som Tanjiros svarta nichirinsvärd i Demon Slayer, Zoros svärd i One Piece eller Sasuke Uchiwas Kusanagi-svärd i Naruto.

Du kan visa din anime katana på en hylla med dina andra japanska anime samlarobjekt. Eller så kan du välja en vass version för träning i din dojo. Eftersom anime katanas är samlarobjekt måste all annan användning övervakas.

Våra replika Katanas från berömda japanska manga

Katana från anime Demon Slayer

Gör dig redo att döda demoner med Tanjiros svärd eller Zenitsus svärd med vårt breda urval av Demon Slayer-svärd i metall, plast eller trä.

Katana från mangan One Piece

Ge dig ut på äventyr med Luffy och skaffa en av Zoros fem sablar för att hitta One Piece med din piratbesättning. Och upptäck våra andra One Piece-katanas från animen. Resan väntar på dig och dina vänner.

Naruto Manga Katana

Lär dig ninjutsu-konsterna och behärska Sasukes katana med vår magnifika replika av Kusanagi-svärdet. Ninjatekniker och chakrakontroll kommer inte att ha några hemligheter för dig och du kommer att kunna bli en Hokage.

Var kan jag köpa ett manga-svärd?

På Kantanabutik strävar vi efter att förse dig med reproduktioner av de bästa katana från japansk animation. Vi ger dig råd före och efter köpet, så att du kan välja det blad du gillar bäst, och vi hjälper dig också att hålla det i perfekt skick under lång tid framöver.

De japanska mangakatanas vi säljer är unika produkter som kommer att vara den fysiska representationen av din passion för manga och japansk kultur.

Med sin slående estetik kommer de att pryda dina väggar eller möbler. Så vänta inte längre och upptäck alla våra anime katanas.

Fler anime katanas kommer snart!

Devil May Cry, Overwatch eller Sword Art Online, nya svärd, sablar och manga katanas kommer snart!