Katana Naruto

För Cosplay, samlande eller skärning på KatanaEmpire väljer våra smeder noggrant högkvalitativa material för att ge dig slående realistiska Naruto katanas i metall, trä och plast.

Upptäck alla våra anime katana replikor, till exempel Sasukes katana, Omoïs röda ninjato i rostfritt stål med ett stativ för att dekorera dina möbler, Kakashis chokutô i kantad eller okantad version samt andra måste-ha svärd från anime.

Show Filters

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Våra repliker av Naruto Katana

Omge dig med alla dina vänner och ge dig ut på ett äventyr för att skydda byn Konoha med våra Naruto katanas, eller lev en ensam historia med Sasukes katana.

Mångfalden av våra material är idealisk för den användning du kommer att göra av våra katanas. Deras detaljer är så fina att de kommer att passa perfekt in i dina cosplays, oavsett om du väljer plast eller oskärpad metall. Förhöj din asiatiska inredning med våra magnifika 1045 stålsvärd, träna skärning med våra skarpa blad eller delta i din kenjutsu- eller aikidoträning med våra trärepliker.

Naruto svärd och katanas

Berättelsen om Naruto manga äger rum i en ninja-värld. Naruto Uzumaki, tillsammans med sina vänner Sakura och Sasuke och deras lärare Kakashi, utför uppdrag för att skydda sin by. Under sina äventyr delar Naruto-mangan med sig av uppriktiga värderingar som vänskap, mod och uthållighet.

Som äkta japanska ninjor använder våra hjältar ett brett spektrum av vapen, det ena annorlunda än det andra. Det finns katanas, chokutôs och ninjatos, båda raka versioner av katana. Det finns också ett antal kastvapen, som de emblematiska kunais och shurikens.

Narutos emblematiska svärd
Det finns dussintals olika vapen i Narutos animeuniversum, och att göra en lista över dem skulle ta oändligt lång tid. Det är därför vi på KatanaEmpire har valt ut de mest ikoniska vapnen från denna bästsäljande manga.

Sasukes Kusanagi: detta är ett legendariskt svärd i den stigande solens land, i nivå med Durandal i Frankrike och Excalibur i Arthurian legend. Sasuke Uchiha använder sitt chokutô för att cirkulera sin chakra och framkalla förödande attacker. Den finns i vitt eller svart för att matcha din inredning.
Kubikiribocho av Zabuza: detta är det största bladet och liknar ett bödelns svärd, därav dess namn på japanska. Det speciella med detta svärd i mangan är att det kan regenerera sig självt tack vare järnet i blodet från dess offer. Vi kan inte hålla det här löftet, så vi erbjuder det i rostfritt stål så att det kan pryda dina väggar så länge som möjligt.
Kakashis chokutô: i sin ungdom var Kakashi, mästaren i Team 7, en del av Konohas hemliga styrkor som kallas Anbu. Under denna period använde han detta vapen för att utföra de uppdrag som anförtrotts honom. Du hittar det i icke-skarpt stål för dina cosplays av den berömda ninjan.
I vår katalog hittar du snart tanton Hakko Chakura från White Fang, Kakashis far, samt det röda svärdet från Omoï från den gömda byn i blixtarnas land.

Vem har en katana i Naruto?

Karaktärerna i Naruto anime slåss huvudsakligen med ninja-tekniker, eller jutsu, som inte kräver vapen. En handfull ninjor åtföljs dock alltid av sina katanas:

Sasuke Uchiha och Kusanagi
Zabuza Momochi och Kubikiribocho
Itachi Uchiha och Totsuka
Orochimaru och en annan Kusanagi
Omoï och hans röda katana

Vad kallas Sasukes katana?

Sasukes katana kallas Kusanagi No Tsurugi, eller på franska, gräsklipparsvärdet.

Vad är namnet på Zabuzas svärd?

Zabuza Momochis enorma svärd kallas Kubikiribocho, som översätts som bödelns svärd.

Vad heter Itachi Uchihas svärd?
Sasukes bror kallar sitt svärd Totsuka tack vare sin Susanô.