#1 varumärke på Katanas | Fri frakt i Sverige

Ansvarsbegränsning

Katana Butik och dess ägare tar inget ansvar för handlingar, fel, försummelse, användning, missbruk eller konsekvenser som uppstår i samband med köp eller användning av någon av de produkter som säljs på vår webbplats eller i vår butik.

Ansvarsbegränsning

Katana Butik och dess ägare kan inte hållas ansvariga för några skador (direkta, indirekta, oförutsedda, särskilda, exemplifierande eller straffande) som uppstår direkt eller indirekt från köp eller användning av någon av våra produkter.

Kundens Ansvar

Risk och fara: Köparen eller användaren tar på sig alla risker och faror som kan uppstå vid köp eller användning av någon av våra produkter. Användaren är fullt ansvarig för köp eller användning av våra produkter.

Myndighet och Laglig Användning: Genom att göra en beställning försäkrar köparen att de är myndiga (18 år eller äldre) och att de beställda produkterna kommer att användas på ett lagligt sätt. Katana Butik tar inget ansvar för skador eller personskador till följd av försäljning, handel, användning eller hantering av någon produkt som köpts från oss. Det är köparens ansvar att följa alla lokala och internationella lagar gällande innehav och användning av produkten.

Förlorade och Beslagtagna Paket

Vi kan inte återbetala förlorade paket eller sådana som blivit beslagtagna av tullen eller andra myndigheter. Vi rekommenderar att du rådfrågar lokal lagstiftning innan du gör din beställning.

Begränsningar för Leveransadresser

Av säkerhetsskäl kan vi inte leverera till skolor eller andra adresser som vi anser vara osäkra, såsom förskolor, sjukhus, daghem, kyrkor, offentliga byggnader och andra liknande platser. Vi kommer att kontakta dig för att ordna leverans till en alternativ adress om nödvändigt.

Laglighet och Efterlevnad

Alla produkter på vår webbplats är lagliga i Sverige. Det är köparens ansvar att säkerställa att de är myndiga när de köper produkter från vår webbplats och att använda dem på ett lagligt och ansvarsfullt sätt. Om du är osäker på lagligheten av en produkt, kontakta din lokala åklagarmyndighet.

Misstänkta Föremål

Misstänkta föremål får inte användas som vapen eller för att orsaka skada på person eller egendom. Missbruk av våra produkter kommer att leda till rättsliga åtgärder. Katana Butik tar inte ansvar för missbruk av produkter som säljs på vår webbplats.

Internationella Beställningar

Innan du gör en beställning, kontrollera med dina lokala myndigheter om produkterna är lagliga i ditt område. Genom att köpa från vår webbplats garanterar köparen att de följer alla lokala, statliga, federala och internationella lagar.

Viktiga Punkter

  • Laglighet: Alla produkter som säljs på vår webbplats är lagliga i Sverige för personer över 18 år, under förutsättning att de inte bärs offentligt och endast används för visning eller personligt bruk.
  • Offentliga Platser: Det är olagligt att bära ett svärd på offentliga platser utan giltigt skäl.
  • Åldersgräns: Alla köpare måste vara över 18 år.
  • Ansvarsfull Användning: Produkterna är endast avsedda för visning och samlarändamål. De får inte användas mot människor eller djur eller för att förstöra allmän egendom.
  • Förvaring: Förvara produkterna säkert och oåtkomligt för barn. Våra produkter är inte lämpliga för personer under 18 år.
Fri leverans

Levereras kostnadsfritt under bästa möjliga förhållanden.

Avkastning

Returer är möjliga inom 14 dagar efter mottagandet av beställningen.

Kundservice

Support via email 6 dagar i veckan Svar inom 24 timmar

100% säker betalning

Alla dina data är krypterade, säkra och skyddade.